Sisteme de alarma

No Comments

Incepem postarile din categoria ALARME cu un articol menit sa atraga atentia asupra aparitiei pe piata a unui numar foarte mare de societati in domeniul sistemelor de securitate, preocupate mai mult de numarul montajelor, de castiguri si mai putin de nevoile de securitate ale clientului si de informarea acestuia cu privire la sistemele ce i se pot instala.

Nu de putine ori am intalnit la clienti care ne-au solicitat servicii de mentenanta nereguli grave in ceea ce privesc sistemele de avertizare la efractie:

  • cablare efectuata fara protectie fizica prin montarea in jgheaburi sau tuburi;
  • senzori de prezenta, sirene, etc. cu montaj efectuat fara functia de sabotaj – in acest fel centrala nu va mai stii daca este sau nu activata respectiva zona, si nu va mai comunica starea de alarma;
  • sirene de interior montate la exterior “firmele” care efectueaza astfel de montaj pentru a avea costuri mai scazute si pentru a incanta clientul cu pretul cel mai mic nu se gandesc la siguranta bunurilor “protejate” cu acel sistem de alarmare care, devine practic inofensiv in cazul distrugerii sirenei.

Sfatul nostru pentru dumneavoastra este ca atunci cand doriti sa va instalati un sistem de alarmare la efractie, sa analizati cu atentie ofertele primite. Nu faceti alegeri pripite spre pretul cel mai mic sau spre ofertele cele mai tentante. Printr-o asa zisa afacere de moment si prin economisirea unei sume mici de bani, riscati ca pe viitor sa pierdeti bunuri si valori considerabile.

Despre noi

Infiintata in anul 2008, Security Management S.R.L a ajuns ca in scurt timp sa aiba un numar de peste 160 de angajati care asigura servicii de paza si protectie in intreg judetul si o echipa de 3 specialisti in domeniul tehnic care asigura proiectarea si instalarea sistemelor de securitate.

Mai multe postari

Vezi toate
No Comments
 

Leave a Comment