Supraveghere video

No Comments

În ultimii ani, în tara noastră, s-a observat o creștere spectaculoasă, dar binevenita, a sistemelor de supraveghere video. Întâlnim acum camere video de supraveghere în aproape toate instituțiile publice, în centre comerciale, parcări, birouri, reședințe, etc.  Instalarea unui astfel de sistem vă poate aduce multe beneficii.

bannersupraveghere         Monitorizarea casei este extrem de importantă dacă vreți sa depistați ce are loc înăuntrul și în afara căminului. Dacă dețineți sisteme de supraveghere video sunteți protejat, alături de cei dragi dumneavoastră, contra ceea ce s-ar putea petrece dacă sunteți în deplasare.

În situația unei societăţi comerciale, o cameră de securitate poate soluționa orice dilemă despre un angajat problematic și de multe ori, montarea acesteia într-un loc vizibil poate preveni o eventuală infracțiune.bannersupraveghere2

Despre noi

Infiintata in anul 2008, Security Management S.R.L a ajuns ca in scurt timp sa aiba un numar de peste 160 de angajati care asigura servicii de paza si protectie in intreg judetul si o echipa de 3 specialisti in domeniul tehnic care asigura proiectarea si instalarea sistemelor de securitate.

Mai multe postari

Vezi toate
No Comments
 

Leave a Comment